Ordförande har ordet!

Hej alla medlemmar i Nedansiljans brukshundklubb.

Jag tackar ännu en gång för ett mycket trevligt årsmöte och för erat förtroende att bli vald till klubbens ordförande. Jag tänkte presentera mig själv och mina tankar omkring mitt år som ordförande.
Jag bor i Grycksbo med min familj som består av min make, två barn och fyra hundar. Två schäfrar och två sheltisar. Jag tränar rallylydnad, bruks, specialsök och lydnad. Tävlar i rallylydnad med min sheltie och hoppas på att starta appell spår med min schäfer i år. Jag har gått grundmodulen, är instruktör och doftprovsdomare i Nose Work och går just nu en utbildning till instruktör i specialsök. Håller i nuläget kurser i Nose Work och mitt mål är att även fortsätta som instruktör i specialsök när utbildningen är klar. Kong blir ju i framtiden ett nytt bruksprov, vilket jag tycker är spännande att följa utvecklingen omkring hur det skall se ut.
Gällande mina tankar omkring mitt ordförandeskap, så hoppas jag på ett bra år med mycket aktiviteter och kurser på klubben. Vi tillsammans skall göra klubben till den vi vill ha den. Kursutbudet skall vi diskutera på ett instruktörsmöte som skall planeras in under slutet mars, återkommer om datum efter första styrelsemötet vi ska ha 7/3. Naturligtvis skall vi också planera in ett medlemsmöte, där vi tillsammans kan diskutera fram det vi önskar av klubben. Ser fram emot detta år. Tack ännu en gång.
//Therese Enbäck