Möte Nedansiljans Hundungdom!

Välkomna till uppstartsmöte av Nedansiljans Hundungdom!

Alla är välkomna!
Vi är några ungdomar som vill starta upp klubben igen och vill se hur intresset är. Tanken är att samla ungdomar ifrån Falun, Mora, Rättvik, Leksand och områden runt om (självklart är andra även välkomna). Vi kommer att försöka hitta på olika aktiviteter såsom kurser, träningskvällar och aktivitetsdagar!

När och var? Fredag 28 mars 18.30 i Stiernhööksgymnasiets lokaler
Masvägen 5, 795 32 Rättvik

Vi träffas och kollar om det finns intresse för att bli en del av fantastiska Sveriges Hundungdom och starta upp Nedansiljans Hundungdom igen!

Vi bjuder på go´fika!

Representanter från Sveriges Hundungdom och Studefrämjandet kommer också finnas på plats för att informera och berätta om vad de kan hjälpa klubben med.

Anmäl dig genom att sms:a 0707223684 eller anmäl dig i Facebook evenemanget:
Uppstartsmöte av Nedansiljans Hundungdom” Klicka här för att komma till evenemanget

Om du inte kan komma på mötet men hemskt gärna vill vara en del av en ungdomsklubb, hör av dig till oss.

Välkommen på uppstartsmöte för Nedansiljans Hundungdom!